DISTRICTS OF THE FUTURE

SLIM, GROEN, EFFICIËNT

Demografische verandering, betaalbare huisvesting, klimaatneutrale leveringsconcepten, e-mobiliteit en digitalisering. Dit zijn slechts enkele van de uitdagingen waar de vastgoed- en bouwsector vandaag mee te maken hebben. Huurders en vakbonden eisen innovatieve en efficiënte oplossingen uit één hand die nieuwe woon- en werkomgevingen creëren. En de energietransitie vraagt om belangrijke bijdragen van alle sectoren en een heroverweging van de aanpak van CO2-reductie.

Een integrale aanpak is dus aan de orde van de dag. Het gaat niet om het individuele gebouw. Het is veel belangrijker om groter te denken. In moderne wijken van de toekomst die oude en nieuwe gebouwen combineren en de belangen van het gehele waardennetwerk bundelen door geautomatiseerde sectorkoppeling met decentrale en efficiënte energieoplossingen, volledige datatransparantie en tegelijkertijd slimme applicaties en e-mobiliteit. Om dit mogelijk te maken, moeten de vastgoed- en energiesectoren dichter bij elkaar komen.

Möchten Sie Inhalte laden von YouTube?

Mehr dazu in unserer Datenschutzerklärung.

ONZE WIJKOPLOSSINGEN - UW VOORDELEN

Particuliere woningbouw, coöperatie, ontwikkelaar of gemeente: de samenwerking met GETEC voor de WIJK VAN DE TOEKOMST is de moeite waard. Samen met vastgoedontwikkelaars en onze sterke samenwerkingspartners ontwikkelen, financieren en implementeren we een totaalconcept voor de infrastructurele levering van de gehele wijk. Verwarming, koeling, elektriciteit, telecommunicatie, breedband, slim bouwen, omgevingsnetwerken, CO2-bewaking en e-mobiliteit: perfect afgestemd op uw behoeften en dat alles vanuit één bron.

Met ons als outsourcingpartner bespaart u zowel natuurlijke hulpbronnen als eigen financiële middelen. U bespaart energiekosten, verlaagt uw CO2-voetafdruk aanzienlijk, profiteert van maximale leveringszekerheid en kunt zich zo concentreren op wat voor u het belangrijkst is: uw eigenlijke core business. Met onze innovatieve contractmodellen verminderen we ook tegelijkertijd de belasting van uw financiële middelen en uw boekhouding.

Bekijk onze volgende referentieprojecten voor WIJKEN VAN DE TOEKOMST.

CONTACT OPNEMEN
OVER UW PROJECT

Welke branche?
Onroerend goed
Industrie
Modernisering, nieuwbouw of industrieterreindienst?
Nieuwbouw
Modernisering
Dienst industrieterreinen
Raadpleeg mij
Commercieel of residentieel vastgoed?
Commercieel onroerend goed
Onroerend goed
Bestaande bouw of nieuwbouw?
Nieuwbouw
Bestaand
Raadpleeg mij
Welke vorm van energie?
Warmte
Koeling
Elektriciteit
Geïntegreerd
Locatie van de beoogde energieoplossing?
Volgende
Wen dürfen wir kontaktieren?
Jetzt Informationen anfordern
kostenlos und unverbindlich

INDIVIDUELE ENERGIE-EFFICIËNTIEVERBETERING IN
WIJKEN

Voor ons betekent de ontwikkeling van stadsenergiesystemen dat alle maatregelen voor het verhogen van de energie-efficiëntie van het individuele pand worden overgeheveld naar een hele wijk.

Er wordt aandacht besteed aan algemene kwesties, zoals:

  • Inkoop en levering van middelen (elektriciteit, aardgas, warmte)
  • Energieopwekking/-voorziening
  • Synergie-effecten door intelligent netwerken (slimme stad)
  • Optimalisatie van de bedrijfsvoering door middel van bijvoorbeeld laadmanagement
  • Infrastructuur (e-mobiliteit)
  • Integratie van intelligente opslagoplossingen

Voor ons betekent de ontwikkeling van stadsenergiesystemen dat alle maatregelen voor het verhogen van de energie-efficiëntie van het individuele pand worden overgeheveld naar een hele wijk.


CONTACT EN VRAGEN

Heb je een vraag? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met:

Contact
You are looking for a counterpart near you?
Simply enter your zip code
Karte wird geladen...