Werken Bij Getec

GETEC Nederland is jouw logische nieuwe stap om middels de energietransitie groei binnen de Benelux te verwezenlijken. GETEC is actief in zowel de Industriële als de Real Estate markt. GETEC investeert en realiseert en is daarmee de partner voor haar klanten om de juiste keuzes te maken in de energietransitie van nieuwe en bestaande energie installaties. Als full-serviceprovider biedt GETEC verschillende diensten aan: levering van warmte, stoom, stroom en koude, waaronder implementatie van groene concepten in biomassa, biogas, waterstof, batterijopslag en zonnepanelen. GETEC investeert in innovatieve technische oplossingen en neemt volledige verantwoordelijkheid van financiering tot eigendom, van beheer tot onderhoud, van subsidies tot vergunningen. Kortom GETEC ontzorgt, bespaart energie en reduceert CO2 emissie.

GETEC PARK.EMMEN is een onderdeel van GETEC Nederland.

GETEC PARK.EMMEN ondersteunt bedrijven bij het uitvoeren van hun bedrijfsprocessen. We leveren utilities en services op het gebied van laboratorium en logistiek. Van energie tot water, van tankcleaning tot warehousing en van laboratoriumanalyses tot catering: wij bieden oplossingen die bedrijven sterker, slimmer en efficiënter maken.

Jij hebt de Energie voor Meer

GETEC Nederland kan rekenen op betrokken medewerkers. Wij hechten waarde aan klantgerichte, innovatieve en efficiënte medewerkers die onze klanten de weg kunnen wijzen met uitmuntende technische knowhow, uitstekende competenties op het gebied van regelgeving, slagvaardig handelen en uitgebreide expertise op het gebied van duurzaamheid.

Carrieremogelijkheden

GETEC Nederland is het regionale platform van de GETEC Groep, een van Europa's toonaangevende energieleveranciers en contracting specialisten voor de industrie en de vastgoedsector. De GETEC Groep heeft meer dan 2.200 medewerkers op ruim 50 locaties. Het hoofdkantoor van GETEC Benelux/Nederland  is gevestigd op de GETEC PARK.EMMEN multi-client site in Emmen (NL).

Werken bij GETEC betekent betrokken zijn, het verschil maken en met persoonlijke energie bijdragen tot het succes. Wij bieden u gevarieerde uitdagingen in opwindende en toekomstgerichte verantwoordelijkheidsgebieden. "Wij hebben energie voor meer" is de drijfveer van de werkomgeving bij GETEC. Daarom hechten wij veel belang aan:

  • een gestructureerd inwerkproces voor nieuwe werknemers, intensieve bevordering van de sterke punten en het potentieel van onze medewerkers
  • aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden en interne promotie- en carrièremogelijkheden binnen GETEC Nederland en de GETEC Groep
  • korte besluitvormingskanalen, brede verantwoordelijkheidsgebieden met ruimte voor besluitvorming een goede werksfeer voor de dagelijkse samenwerking
  • goede arbeidsvoorwaarden en een passende beloning

Wil je een verschil maken? Wij zijn regelmatig op zoek naar mensen die onze visie delen en de energie hebben voor meer. Solliciteer vandaag nog bij ons.

Onze Waarden

Wij staan voor partnerschap. De klant staat in het middelpunt van ons denken en handelen. Wij willen voor hen een waardevolle partner op lange termijn zijn. Wij beleven partnerschap intern door bijzonder belang te hechten aan openheid, solidariteit en waardering in onze omgang met elkaar. Wij creëren baanbrekende oplossingen.

Wij zijn baanbrekend fungeren als rolmodel in onze sector. Wij blijven nieuwsgierig en combineren onze uiteenlopende competenties over disciplines en afdelingen heen om creatieve antwoorden te vinden op complexe problemen. We maken het simpel.

Onze drijfveren zijn economisch denken, teamgeest en een hoge mate van actiegerichtheid. Wij implementeren onze ideeën en oplossingen adequaat omdat wij snel, flexibel en ongecompliceerd zijn.

Contact
GETEC Logo ohne Schriftzug

GETEC Nederland Carriere

Eerste Bokslootweg 17
NL-7281 AT EMMEN

Wij belichamen partnerschap -
zoek uw contactpersoon.

Met meer dan 50 locaties in heel Europa, zijn we altijd bij u in de buurt.
Neem contact met ons op. Wij zijn er voor u

Contact
You are looking for a counterpart near you?
Simply enter your zip code
Karte wird geladen...