Wij zijn
GETEC Benelux

Wij zijn GETEC Benelux, onderdeel van GETEC Group, die als leidende energiepartner in Europa de industrie en de vastgoedsector ondersteunt met duurzame, slimme en rendabele energieoplossingen.

We zijn een full-serviceprovider en bieden onze klanten een breed scala aan duurzame en slimme energieoplossingen in de levering van warmte, stoom, stroom en koude. Van financiering tot eigendom, van beheer tot onderhoud, van subsidies tot vergunningen. Als kennis- en investeringspartner ontzorgt GETEC haar klanten van A tot Z.

In Nederland zijn we gevestigd in Rotterdam en in Emmen.

GETEC Park.Emmen:
onze multi-client site

In Emmen bevindt zich onze multi-client site waar we voor een tiental bedrijven uit de voedings- en kunststofindustrie doen wat we ook voor u kunnen doen: duurzaam innoveren en 24/7 rendabel produceren. Ook u kunnen we ontzorgen door het bieden van de optimale energievoorziening voor de levering van warmte, stoom, stroom en koude. Ontzorgen is hierbij niet zomaar een populaire belofte, wij maken onze plannen waar. Van financiering tot overname van uw assets, van ontwerp tot realisatie, van beheer tot onderhoud, van subsidies tot vergunningen. Wij maken dat uw energie- en warmtevoorziening groen, efficiënt, rendabel en zorgeloos wordt.

Onderdeel van de GETEC Group

Onze dienstverlening is in heel Europa beschikbaar. Vanuit vier regionale platforms in Duitsland, Italië, Zwitserland en Nederland zijn we actief voor klanten in negen Europese landen. De regionale platforms leveren alles wat aan innovatieve en duurzame energieoplossingen beschikbaar is. Elk platform beschikt over speciale expertise en dient als competentiecentrum voor de hele groep. Wat uw behoefte ook is, wij beschikken over de expertise om met de juiste oplossing voor uw vraag te komen.

AANJAGER VAN DUURZAAM

GETEC staat voor duurzaam en rendabel. Onze oplossingen verminderen uitstoot en verbeteren energiepresentaties.

We zetten in op de overstap naar schone brandstoffen, zoals groen gas, groene stoom en waterstof. Warmte en koeling halen we daar waar het kan uit de bodem. De zon gebruiken we voor opwekking en batterijen voor opslag. Zo zorgen we dat ook de generaties die na ons komen een leefbare aarde hebben.

MANAGEMENT GETEC Nederland

Martijn van der Zande
CEO Platform Nederland

Martijn van der Zande heeft jarenlange ervaring in de energiewereld, zowel in de grote kapitaalintensieve projecten van de olie & gas industrie alsook in de duurzame energie waar hij o.a. als Commercieel Directeur van de Heat & Industrial divisie van Eneco zowel de aanpak richting het vastgoedsegment als mede de grootzakelijke en industriŰle klanten van energie- en energieoplossingen succesvol heeft geleid. Na een korte periode voor private equity in de biogas industrie heeft Martijn eind 2022 de overstap naar GETEC gemaakt, waar hij als CEO voor Nederland en BelgiŰ het voortouw neemt om de groei van GETEC energieservices voor zowel het vastgoed- als het industriŰle segment in deze beide markten te realiseren. Martijn is afgestudeerd aan de Hong Kong University of Science and Technology op Strategisch Management alsmede van de Fontys Professional University in Eindhoven op International Business & Management.

Hans Penning
Platform CFO Nederland

Na zijn studies hotelmanagement en bedrijfseconomie werd de professionele loopbaan van Hans Penning bepaald door bedrijven die actief zijn in de Chemie, Energie en Olie & Gas industrie. In de afgelopen 22 jaar heeft hij zich ontwikkeld tot een ervaren financial met een bewezen track record in zowel middelgrote bedrijven als corporate structuren in de Oil & Energy industrie.

Lusanne Smit
HR Manager GETEC Platform Nederland

Lusanne Smit is na haar studies Facility management en HBO Human Resource Management, werkzaam geweest bij bedrijven actief in de techniek in de breedste zin des woord. Ze is haar loopbaan gestart binnen de (technische) detachering en heeft later haar kennis en ervaring opgedaan in diverse bedrijfs- en HR management functies bij bedrijven gericht op maintenance en mechanical engineering. Per 2023 is Lusanne HR Manager bij Getec Platform Nederland.

Bianca Tijman op Smeijers
Manager QHSE

Bianca Tijman op Smeijers begon, na afgestudeerd te zijn aan de Hogeschool Enschede als ingenieur biochemie/biotechnologie van het Hoger Laboratorium Onderwijs, in 1990 haar loopbaan als chemisch analist op het laboratorium van destijds AKZO. Na diverse co÷rdinerende functies te hebben vervult, binnen diverse afdelingen van het bedrijf, is zij sinds 2015 QHSE manager Naast haar QHSE taken en verantwoordelijkheden is zij aangewezen als ESG Champion en verantwoordelijk voor QHSE vergunningen binnen het bedrijf.

Bj÷rn Mom
Head of Real Estate

Bj÷rn Mom heeft ca. 25 jaar commerciŰle (management) ervaring in de IT- en duurzame energiesector, waarin hij o.a. bij Eneco aan de ontwikkeling van duurzame warmte- en koudeprojecten en zon-PV projecten heeft gewerkt. Bj÷rn is opgegroeid in Leiden en heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de RUG.

RenÚ Hartman
Head of Industry

RenÚ Hartman is zijn beroepsloopbaan ruim 35 jaar geleden begonnen bij een ingenieursbureau. RenÚ heeft een werktuigbouwkundige en bedrijfskundige opleiding en heeft na 10 jaar ingenieursbureau een overstap gemaakt naar zetmeel co÷peratie Koninklijke AVEBE. Voor de FOOD divisie is hij 12 jaar lang verantwoordelijk geweest voor de integrale projectorganisatie (van business case tot projectrealisatie). Hierna is een overstap gemaakt naar de technische dienstverlening en o.a. gewerkt voor VolkerWessels, Imtech en STORK. In deze periode betrokken geweest bij diverse energietransitie projecten (zoals bijvoorbeeld waterstof, biomassa, geothermie, groen gas of Co2 opslag). De laatste jaren bij STORK verantwoordelijk geweest voor business development bij industriŰle klanten maar ook de operationele zaken (projecten/turn-arounds/maintenance) op het Chemiepark Delfzijl e.o. en de Eemshaven. Sinds 15 februari 2023 is RenÚ Hartman 'Head of Industry' en verantwoordelijk voor business- en project development.

Partner & Klanten

CONTACT EN VRAGEN

Heb je een vraag? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met:

Contact
You are looking for a counterpart near you?
Simply enter your zip code
Karte wird geladen...