MINDER VRAAGT OM MEER

De urgentie van de energietransitie behoeft geen uitleg: minder uitstoot is noodzakelijk. De goede wil is er. Maar de weg naar klimaatneutraal ligt vol obstakels en uitdagingen. Welke techniek is toekomstbestendig? Wat doet de overheid? Welke investering is slim en welke maatregelen verhogen prestaties?

GETEC ontwerpt, realiseert én investeert in energieoplossingen die uitstoot verminderen en energieprestaties verbeteren. Van design tot en met exploitatie nemen we het voortouw. We gaan voor haalbare businesscases en ondersteunen met investeringen.

Versnelling van de energietransitie vraagt om een partner die bereid is tot meer. GETEC is er voor diegenen die nu stappen willen maken. Ga je voor minder? Dan is het tijd voor meer.

GETEC is dé plek voor jou als je de energietransitie vooruit wilt helpen. Onze aanpak brengt de uitstoot van de industrie en gebouwde omgeving sneller naar nul. En jou sneller omhoog!

Je vindt bij ons een werkomgeving waarin ontwikkelen, ondernemerschap en een flinke dosis verantwoordelijkheid de boventoon voeren.

WERKEN BIJ GETEC

DIT IS GETEC
DIT IS WAAR WE TROTS OP ZIJN

GETEC Benelux maakt deel uit van GETEC Group. Met platforms in heel Europa ontwikkelen wij energieoplossingen, die economisch en duurzaam zijn.

Lees meer over hoe we dit realiseren en wat we bereikt hebben in ons laatste ESG-rapport.

LEES ONS ESG REPORT
678.000 t
vermeden CO2/jaar
75%
Digitalisering
95%
Niet-kolenproductie

CONTACT EN VRAGEN

Heb je een vraag? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met:

Contact
You are looking for a counterpart near you?
Simply enter your zip code
Karte wird geladen...