Onze
Platform Strategie

Wij willen voor onze klanten in heel Europa beschikbaar zijn als competente partner voor innovatieve en duurzame energieoplossingen. GETEC is nu actief in in totaal negen Europese landen - vanuit vier regionale platforms in Duitsland, Italië, Zwitserland en Nederland. De regionale platforms leveren het volledige scala aan oplossingen van GETEC. Contracting Industry, Contracting Real Estate Industry en de exploitatie van multi-client sites in Zwitserland en Nederland. Elk platform beschikt over speciale expertise en ondersteunt als competentiecentrum de gehele Groep bij een breed scala aan projecten. Op deze manier hebben onze klanten overal in Europa toegang tot de gecombineerde expertise van de gehele GETEC Groep.


Platform
Duitsland

Vanuit het regionale platform in Duitsland is GETEC actief in Duitsland, Oostenrijk, Polen en Roemenië, en levert het het volledige scala aan energiecontractoplossingen voor onze industriële en vastgoedklanten. GETEC is vertegenwoordigd op meer dan 40 locaties van het regionale platform voor onze klanten. Het platform Duitsland bedient de gehele GETEC Groep met haar speciale competenties op het gebied van wijkoplossingen, stadsverwarming en klimaatneutrale industriële oplossingen - als competentiecentrum voor deze vakgebieden.

Platform Duitsland

Platform
Italië

Sinds juni 2021 is Antas S.p.A., een toonaangevende leverancier van geïntegreerde energieoplossingen in Italië, geïntegreerd in de GETEC Groep als regionaal platform van GETEC in Italië. Het bedrijf ontwerpt, bouwt, bezit en exploiteert energiecentrales in de publieke en private vastgoedsector en in de industriële sector. In Piacenza is ook het Competence Center van het platform gevestigd, dat expertise en specialisatie in op AI gebaseerde energieoplossingen levert aan de hele GETEC Groep.

Platform Italië

Platform
Zwitserland

Het regionale platform Zwitserland is gevestigd op de multi-client site GETEC PARK.SWISS in Muttenz bij Basel. Daar werden twee voormalige industrieterreinen van Clariant en Novartis samengevoegd tot één groot platform. Naast uitgebreide infrastructuurdiensten biedt het platform een volledig scala aan oplossingen voor industriële en vastgoedklanten in heel Zwitserland. Er is ook een Competence Center op de locatie Muttenz, dat speciale expertise biedt op het gebied van circulaire economie en waste-to-value voor alle GETEC-klanten in Europa.

Platform Zwitserland

Wat we doen

Es wurden keine Einträge gefunden!

CONTACT EN VRAGEN

Heb je een vraag? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met:

Contact
You are looking for a counterpart near you?
Simply enter your zip code
Karte wird geladen...