Blijf bouwen en transformeren met de energieoplossingen van GETEC.

De verduurzaming van vastgoedportefeuilles kent de nodige obstakels. Projectontwikkelaars worden bij nieuwbouw steeds vaker geconfronteerd met netcongestie. En in de renovatie en transformatie van bestaande bouw worden vastgoedeigenaren geconfronteerd met de hoge kosten die bij de verplichte verduurzaming komen kijken. Dit hoeven geen obstakels te zijn. Onze oplossingen én aanpak maken verduurzaming ook nu gewoon mogelijk.

"Een duurzame en rendabele energiestrategie ligt ook voor uw portefeuille binnen handbereik."

iStock-1937761176

Investeren voor de lange termijn

Iedere vastgoedportefeuille is te verduurzamen, wanneer er de bereidheid is om vanuit de lange termijn te denken én te investeren. GETEC doet dat. Zo kunnen we tot oplossingen komen die renderen. Dat is onze portfolio-aanpak: in volledige transparantie nemen we samen met u uw hele vastgoedportefeuille onder loep en maken een hiervoor een stappenplan.

Voor renovatie en transformatie:

Een logische en rendabele energiestrategie voor uw complete portefeuille, waarbij wij de verantwoordelijkheid nemen van ontwerp tot exploitatie. Samen bepalen we welk vastgoed wanneer en hoe verduurzaamd kan worden. Hierbij kijken we verder dan 2030 en energielabel C.

Voor nieuwbouw:

Een positieve, rendabele businesscase met een duurzaam en betrouwbaar energiesysteem voor projecten. Netcongestie hoeft geen obstakel te zijn. Wij investeren (mee) in een eigen en lokaal energiesysteem. Samen bekijken we welke energieoplossing technologisch én financieel het beste past.

Teamwork, electrical engineer and inspection in power station with people for electricity transmission and tower check. Engineering, back and collaboration for energy distribution or mockup in field Sean Anthony Eddy © E+


De juiste energiestrategie voor uw opgave en portefeuille

GETEC helpt vastgoedeigenaren aan een duurzame en rendabele energiestrategie voor bestaande portefeuilles en nieuwbouwontwikkelingen. We gaan een langdurig partnerschap aan waarbinnen we samen stapsgewijs aan de slag gaan. De opbrengsten die we genereren, delen we eerlijk. Rendement dat jij weer in je business kunt investeren!

MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET
Björn Mom, Head of Real Estate GETEC Nederland

GETEC Benelux

GETEC is een betrokken en betrouwbare partner voor het gehele traject.

CONTACT EN VRAGEN

Heb je een vraag? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met:

Contact
You are looking for a counterpart near you?
Simply enter your zip code
Karte wird geladen...