Parkservices

GETEC PARK.EMMEN services zorgt ervoor dat het park veilig, goed onderhouden en schoon is, dat werkt wel zo prettig. We ondersteunen bedrijven op het park daarom bij facilitaire zaken: van het groenonderhoud tot de brandveiligheid en van de beveiliging tot de schoonmaak. Ook bieden we een bedrijfsrestaurant aan en regelen we graag uw catering. U houdt u bezig met uw business, wij doen de rest.

Op het GETEC PARK.EMMEN gaat veiligheid boven alles. De brandweer is volledig toegerust voor calamiteiten die plaats kunnen vinden op het park. Ook adviseren we over brandpreventie, veiligheidsplannen en calamiteitenprocedures, en beheren we brandmeld- en blussystemen op het park.

Veiligheid staat op het GETEC PARK.EMMEN hoog in het vaandel. Daarom controleren we het terrein, in- en uitgaande personen en vrachtverkeer, doen we aangifte in het geval van diefstal en zijn we de centrale meldpost bij brand, ongevallen en calamiteiten.

We beheren het bedrijfs- en gastenrestaurant op het park en verhuren meerdere vergaderruimtes. Daarnaast verzorgen we de catering voor vergaderingen én voor speciale gelegenheden als recepties, openingen, familiedagen en events.

Op zoek naar een kantoor, bedrijfsruimte of opslagruimte? Wij verhuren diverse gebouwen en ruimtes op het park.

We beheren en onderhouden het gehele GETEC PARK.EMMEN. We verzorgen bijvoorbeeld het straatwerk, de groenvoorziening, het straatmeubilair, de bewegwijzering, de riolen en de weegbrug.

We bezorgen post en pakketten op het park en frankeren en versturen uw post. En als u een koerier nodig heeft, regelen we dat uiteraard ook.

Wij beheren de infrastructuur van het telecommunicatienetwerk op het park.

Contact
GETEC Logo ohne Schriftzug

GETEC PARK.EMMEN

Eerste Bokslootweg 17
NL-7821 AT Emmen

CONTACT EN VRAGEN

Heb je een vraag? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met:

Contact
You are looking for a counterpart near you?
Simply enter your zip code
Karte wird geladen...