DUURZAAM EN RENDABEL

GETEC realiseert energieoplossingen die de uitstoot van gebouwen verminderen en de energieprestaties verbeteren. Van design tot exploitatie nemen we, binnen een gelijkwaardig partnerschap, het voortouw gedurende het gehele traject. Stapsgewijs en op een rendabele manier verduurzamen we samen uw vastgoedportefeuille, waarbij we de opbrengst eerlijk delen.

Ludo de Haan   Björn Mom
Floris Kremer

+31 (0) 6 43 08 38 48

+31 (0) 6 11 31 28 00

+31 (0) 6 22 96 96 86


VANUIT COMMITMENT

Omdat wij vanuit de lange termijn denken en investeren, komen we tot oplossingen die renderen.

 • Portfolio-aanpak
  • Omdat wij de lange termijn als uitgangspunt nemen, zijn er altijd mogelijkheden om uw totale portfolio stapsgewijs te verduurzamen.
 • Het rendement delen
  • Onze financieringsstructuur is gestoeld op een eerlijke waardering van ieders inbreng en zorgt voor een opbrengst die we samen kunnen delen.
 • Openboekcalculatie
  • Transparantie en openheid in investering en resultaat levert een haalbare businesscase op voor ieder object binnen het portfolio.

VANUIT UW SITUATIE

Of u nu belegt in vastgoed, een ambitieuze ontwikkelaar bent of een woningcorporatie vertegenwoordigt, wij kunnen voor uw vastgoed de beste energieoplossing realiseren. En dat doen we niet alleen voor nieuwbouw, ook bestaande bouw transformeren we zodat uw energiedoelen worden gehaald.

Renovatie en transformatie

Wij zorgen voor een toekomstbestendig gebouw dat klaar is voor de toekomst: energie-efficiënt en met een haalbare businesscase.

Nieuwbouw

Wij komen met een positieve rendabele businesscase en een duurzaam en betrouwbaar warmte- en koudesysteem dat voldoet aan alle nieuwbouweisen.

VAN PLAN TOT EXPLOITATIE

Samen ontwikkelen we een samenhangende energiestrategie voor uw complete vastgoedportefeuille. Binnen die strategie krijgt elk gebouw de specifieke aandacht die het verdient. Zo rollen we een transparante en gestructureerde DBFMO-aanpak uit, waarin wij verantwoordelijkheid nemen voor het ontwerp, de bouw, de financiering, onderhoud en exploitatie van de installaties.

Heeft u extra investeringskracht nodig om te kunnen kiezen voor beste en duurzaamste optie? GETEC biedt hiervoor verschillende mogelijkheden.

DUURZAME WARMTESYSTEMEN

Onze aanpak leidt tot de keuze voor, en de realisatie van een modern, maar beproefd duurzaam warmtesysteem. Voor de techniek en de exploitatie werken we samen met partners die zijn gespecialiseerd in het gekozen warmtesysteem. Ofschoon iedere situatie uniek is, garanderen wij dat de BENG-eisen worden gehaald en de energiekosten betaalbaar blijven.

Warmtesystemen waar wij veel mee werken zijn:

 • WKO-installaties (vaak in combinatie met PV-panelen)
 • Aansluiting op bestaand warmtenet
 • Aanleg nieuw warmtenet

WIJ DOEN DIT NIET VOOR HET EERST

Wij hielpen al vele opdrachtgevers in West-Europa de stap zetten naar duurzame warmte. Onze ervaring is er ook voor u!

MEER WETEN?
NEEM CONTACT OP MET
Björn Mom, Head of Real Estate GETEC Nederland

GETEC Benelux

GETEC is een betrokken en betrouwbare partner voor het gehele traject.

CONTACT EN VRAGEN

Heb je een vraag? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met:

Contact
You are looking for a counterpart near you?
Simply enter your zip code
Karte wird geladen...