BJÖRN MOM
BENOEMD TOT HEAD OF REAL ESTATE GETEC Platform Nederland

Rotterdam / Emmen / Magdeburg, 10 mei 2023
Het Platform Executive Committee van GETEC Nederland heeft Björn Mom per 1 april 2023 aangesteld als Head of Real Estate. In deze functie zal hij leiding geven aan de uitbreiding van GETEC als Energy Service-partner in de Nederlandse vastgoedmarkt. Björn Mom rapporteert rechtstreeks aan de CEO van GETEC Benelux, Martijn van der Zande, en is lid van het GETEC Benelux Executive Committee.

Bild vergrößern: Björn Mom, Head of Real Estate GETEC Netherlands (source: GETEC)
Björn Mom, Head of Real Estate GETEC Netherlands (source: GETEC)

Opgegroeid in Leiden, studeerde Björn Mom Bedrijfskunde in Groningen en heeft 25 jaar commerciële (management)ervaring (in de energiesector). Tot voor kort werkte hij voor Eneco in verschillende (leidinggevende) business-development rollen met een trackrecord en uitgebreide ervaring in zowel stadswarmte als duurzame warmte (WKO en LWWP) en zonne-energieoplossingen voor bestaand vastgoed en nieuwbouw.
“We zijn erg blij Björn aan boord te hebben bij GETEC als een ervaren business development manager in de energiesector, die zijn enthousiasme, kennis en ervaring zal gebruiken voor onze expansie in de vastgoedsector in Nederland. Samenwerken in de energietransitie is precies wat Björn en GETEC drijft: samen dingen beter, efficiënter en duurzamer willen doen en voordelen met elkaar delen”, zegt Martijn van der Zande, Platform CEO GETEC Nederland.

“Ik ben erg blij dat ik deze uitdaging bij GETEC mag aangaan. Ik geloof echt in de focus van het bedrijf op langdurige samenwerkingen. Dus geen eenmalige projecten najagen via aanbestedingen met korte termijn incentives, maar inzetten op het realiseren van duurzame samenwerkingsverbanden. 'Duurzaam' verwijst zowel naar de duur en de openheid van de samenwerking als naar het bieden van klimaatvriendelijke oplossingen aan onze klanten. GETEC werkt samen met haar partners op basis van zowel 'open boek calculaties' als de intrinsieke motivatie om samen bij te dragen aan de energietransitie”, aldus Björn Mom, Head of Real Estate GETEC Nederland.

GETEC zal de Nederlandse vastgoedmarkt betreden als de eerste Energy Service Company (ESCo) die een Joint Venture-model aanbiedt waarbij de partner op transparante wijze profiteert van de CO2- en energiekostenbesparingen, zoals het bedrijf al jaren doet in Duitsland en Italië, waar GETEC ruim 1 miljoen klanten van duurzame warmte en koude voorziet. GETEC zal samenwerken met de meest gerenommeerde adviseurs en EPC-partners om toekomstbestendige energieoplossingen te realiseren en exploiteren.


Over GETEC Group (G+E GETEC Holding GmbH)
GETEC is een toonaangevende partner voor de industrie en de vastgoedsector voor slimme, efficiënte en groene energieoplossingen in Europa. Onze belofte "We have the energy for more" is het leidende principe voor bijna 2.400 medewerkers die uitstekende technische knowhow, competenties, hoge handelingssnelheid en bewezen duurzaamheidsexpertise gebruiken om onze klanten door een steeds complexere energiewereld te navigeren terwijl ze tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verlagen. Met meer dan 12.000 installaties die meer dan 5,4 GW aan energie opwekken, is GETEC actief in in totaal negen landen vanuit vier regionale platforms in Duitsland, Zwitserland, Nederland en Italië, met een omzet van bijna 1,6 miljard euro in 2022.
Meer informatie over de GETEC Group vindt u op: www.getec-energyservices.com

CONTACT EN VRAGEN

Heb je een vraag? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met:

Contact
You are looking for a counterpart near you?
Simply enter your zip code
Karte wird geladen...