GETEC GREEN STEAM
KLIMAATNEUTRAAL EN ZUINIG

Decarbonisatie, digitalisering, decentralisatie: deze drie megatrends spelen een belangrijke rol bij het vormgeven van fundamentele veranderingen in de industriële sector. Het doel van klimaatneutraliteit in 2045 stelt gelijke eisen aan alle sectoren van de industrie.

DE CO2-PRIJZEN STIJGEN 
GETEC BIEDT DE OPLOSSING

Met Green Steam heeft GETEC een programma opgezet waarmee we onze klanten optimaal kunnen helpen bij de implementatie van hun klimaatdoelstellingen. Het programma maakt de economische omschakeling van energieopwekking op basis van fossiele brandstoffen naar een klimaatneutrale voorziening mogelijk. Uitbestedingsmodellen en klimaatneutrale technologieën van GETEC worden hiervoor gecombineerd met diverse financieringsmogelijkheden. Een programma dat zowel het milieu als de winstgevendheid van het bedrijf ten goede komt door de toepasselijke CO2-prijs te vermijden.

Met Green Steam harmoniseren we klimaatneutraliteit en winstgevendheid, en ondersteunen we u op weg naar zero impact-productie. Wij zorgen voor projectplanning, financiering en conversie naar een klimaatneutrale voorziening, of het nu gaat om biomassa, groen gas of andere klimaatneutrale oplossingen. Andere innovatieve technologieën zoals power-to-X, fotovoltaïsche systemen of het gebruik van waterstof kunnen via Green Steam in de leveringsconcepten worden geïntegreerd.

93%+
Opwekking zonder steenkool
30%
Groene energieopwekking
610.000 ton
CO2-besparingen per jaar

GREEN STEAM ERMÖGLICHT WIRTSCHAFTLICHEN WECHSEL ZUR KLIMANEUTRALEN ENERGIEVERSORGUNG

Het conversieconcept is individueel afgestemd en berekend op de behoeften van de klant. Onze Green Steam-benadering biedt de optimale combinatie van efficiëntie, subsidies, brandstof en centraleconcept. Door het energievoorzieningssysteem te vernieuwen of een nieuw energievoorzieningssysteem te installeren met Green Steam, realiseren onze klanten een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot in vergelijking met een standaard oplossing met fossiele brandstoffen. Hierdoor slagen onze klanten erin om direct, snel en eenvoudig over te stappen van het tijdperk van fossiele brandstoffen naar het klimaatneutrale tijdperk: "balansneutraal", duurzaam en zonder investeringskosten of extra kosten door een extra CO2-prijs.

Hebben we uw interesse gewekt? Of hebt u nog andere vragen? Neem dan gerust rechtstreeks met ons contact op.

Chief Sales Officer & Plattform CEO GETEC Deutschland, Dr. Thomas Stephanblome

GETEC Group - Industriesegment

Dr. Thomas Stephanblome
Chief Sales Officer Industrie und Group

CONTACT OPNEMEN
OVER UW PROJECT

Welke branche?
Onroerend goed
Industrie
Modernisering, nieuwbouw of industrieterreindienst?
Nieuwbouw
Modernisering
Dienst industrieterreinen
Raadpleeg mij
Commercieel of residentieel vastgoed?
Commercieel onroerend goed
Onroerend goed
Bestaande bouw of nieuwbouw?
Nieuwbouw
Bestaand
Raadpleeg mij
Welke vorm van energie?
Warmte
Koeling
Elektriciteit
Geïntegreerd
Locatie van de beoogde energieoplossing?
Volgende
Wen dürfen wir kontaktieren?
Jetzt Informationen anfordern
kostenlos und unverbindlich

CONTACT EN VRAGEN

Heb je een vraag? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met:

Contact
You are looking for a counterpart near you?
Simply enter your zip code
Karte wird geladen...