GETEC
WASTE-TO-VALUE

Het duurzaam verhogen van waardecreatie is het doel van onze waste-to-value-aanpak. Het besparen van hulpbronnen betekent meer dan alleen het economisch en efficiënt gebruiken ervan. In feite kunnen restmaterialen ook worden gerecycled op een manier die hun waarde verhoogt. Om dit te doen in overeenstemming met de omstandigheden ter plaatse van onze klanten is een focus van het werk van GETEC en een speciaal expertisegebied.

Van de recycling van afvalhout en landschapsbouwmaterialen tot de terugwinning van speciale gassen die schadelijk zijn voor het klimaat en met inbegrip van het thermische gebruik van afvalmaterialen uit de productieprocessen van onze klanten. GETEC integreert de circulaire economie in de energieoplossing van de klant. De klant bespaart op afval, transport en CO2-kosten.

ONZE AANPAK
CIRCULAIRE ECONOMIE

Wij maken de locatie en productie van de klant tot zijn grootste voordelen. Dit doen we door het directe gebruik van productieresiduen of de lokale sourcing van brandstoffen uit bioresiduen. Bekijk onze referenties om zelf te zien wat uw opties zijn.

Met GETEC Green Steam maken we gebruik van klimaatneutrale biobrandstoffen, bijvoorbeeld uit afvalhoutresiduen of landschapsmanagementmateriaal. Bekijk onze referentie voor Pfleiderer Spezialpapiere om het potentieel voor uzelf te zien.

Voor onze klant Haltermann Carless in Speyer ontwikkelden we een energieoplossing die klimaatschadelijk ontluchtingsgas uit de productie recycleert.

Voor de wereldwijde speler Clariant recyclen we de restlignine die wordt geproduceerd tijdens de productie van bio-ethanol in een biomassa-warmtekrachtcentrale in Podari, Roemenië, en gebruiken we deze om alle energie op te wekken die nodig is voor de productielocatie.

CONTACT EN VRAGEN

Heb je een vraag? Die beantwoorden we graag! Neem contact op met:

Contact
You are looking for a counterpart near you?
Simply enter your zip code
Karte wird geladen...